Toimitamme sinulle nopeasti yksityisen koronatodistuksen sekä suomeksi että englanniksi!

Valitse haluamasi todistus

Valitse haluamasi todistus

Valitse allaolevista vaihtoehdoista haluamasi todistus. Kaikki tilattavat todistukset laaditaan ainoastaan, mikäli niihin tarvittavat tiedot löytyvät Kanta-arkistosta toisen terveydenhuollon ammattihenkilön kirjaamana. Luethan ennen tilausta myös toimitusehtomme. Tarkasta myös se, että olet antanut suostumuksen terveystietojesi tarkasteluun Kanta-arkistossa. Mitä huolellisemmin täytät lomakkeen, sitä nopeammin saat todistuksen.

Mikäli havaitsemme puutteita tilauslomakkeessa, päivystävä lääkärimme pyrkii mahdollisuuksien mukaan olemaan yhteydessä tilaajaan, jotta epäselvyydet saadaan ratkaistuksi.

Huomioithan ennen tilausta, että Koronatodistus.fi kirjoittama todistus ei ole Omakannasta saatava EU:n koronatodistus, vaan lääkärintodistus. Katso esimerkki todistuksestamme täältä.


Todistus koronarokotusohjelman läpikäymisestä

Mikäli olet saanut kaikki rokotusohjelmaan kuuluvat koronarokotukset, tyypillisimmin kaksi kappaletta, voimme kirjoittaa sinulle todistuksen täyden koronarokotusohjelman läpikäynnistä tästä kokonaishintaan 29,90€ (* ALV 0%).


Todistus yhdestä koronarokotuksesta

Jos olet saanut vasta yhden rokotuksen ja haluat tästä todistuksen esimerkiksi lentoyhtiötä varten, voit tilata sen tästä kokonaishintaan 29,90€ (* ALV 0%). Huomioithan, että saadessasi toisen rokotusannoksen tiedot tästä eivät päivity automaattisesti tähän todistukseen.


Todistus sairastetusta koronavirustaudista

Mikäli olet sairastanut laboratoriokokein varmennetun koronavirusinfektion ja tarvitset siitä todistuksen, klikkaa allaolevaa painiketta ja täytä lomake. Kanta-arkistossa tulee olla näkyvillä positiivisen koronatestin tulos ja näytteenottopäivämäärä. Kokonaishintaan 29,90€ (* ALV 0%).

Odotathan parantumiseen ja karanteenin loppuun saakka, jotta voimme kirjoittaa sinulle todistuksen parantuneesta infektiosta Kanta-merkintöihisi pohjautuen. Jos teet tilauksen ennen karanteeniajan loppua, voimme todistaa vain, että olet saanut positiivisen koronatestin emmekä sitä, että olet sairastanut koronavirusinfektion. Karanteeniaika on tyypillisesti 10 vuorokautta oireiden alun jälkeen (oireelliset infektio) tai näytteenoton jälkeen (oireettomat infektiot).


Todistus negatiivisesta testituloksesta

Jos olet juuri käynyt koronatestissä ja saanut negatiivisen testituloksen, joka näkyy Kanta-arkistossa, voimme tehdä todistuksen Sinulle sähköisenä. Saat sähköisen todistuksen heti kun päivystävä lääkärimme on käsitellyt tilauksesi. Huom! Johtuen postitusviiveistä, negatiivinen testitodistus toimitetaan ainoastaan sähköisenä. Todistus on tilattavissa ainoastaan silloin, kun päivystävä lääkärimme pystyy tilauksen käsittelemään seuraavan 24 tunnin aikana.

Jos tarvitset tällaisen todistuksen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme hyvissä ajoin etukäteen. Kokonaishintaan 29,90€ (* ALV 0%).


* AVL 34-36§. Hinnat ovat kokonaishintoja, eikä arvonlisävero koske terveyden ja sairaanhoitopalvelujen myyntiä.