Toimitamme sinulle nopeasti yksityisen koronatodistuksen sekä suomeksi että englanniksi!

Tilaa koronatodistus

Tilaa koronatodistus

Tilaa koronatodistus helposti sivustomme kautta. Lue alla olevat ohjeet, täytä tilauslomake huolellisesti ja koronatodistus toimitetaan sinulle postitse kotiin ja PDF-tiedostona turvapostilla sähköpostiisi. Mikäli sinulle jää edelleen kysymyksiä, katsothan sivustoltamme kysymykset ja vastaukset tai ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Huomioithan ennen tilausta, että koronatodistuksemme ei ole Omakannasta saatava EU:n koronatodistus, vaan lääkärintodistus. Todistuksemme sisältää samoja tietoja, mutta esim. QR-koodimme ei ole yhteensopiva esim. EU:n koronatodistuksen lukijan kanssa, vaan todistuksillemme on oma QR-koodilukijaa.


1. Varmista

Tuotamme neljää erilaista todistusta – varmista, että tilaat oikean todistuksen. Jos tarvitset koronarokotustodistuksen, sinun tulee olla saanut viimeistään tilauspäivänä Manner-Suomessa terveydenhuollon yksikössä vähintään yksi koronarokotus. Voimme laatia todistuksen sekä vajaasta että täydestä rokotussarjasta. Mikäli olet saanut enemmän kuin yhden rokotteen, yleisimmin muutaman viikon tai kuukauden välein, kaikki Kanta-arkistoon merkatut koronarokotukset kirjataan todistukseen.

Negatiivisen testin todistuksia (tulossa pian!) varten tarvitaan Kanta-arkistoon kirjattu negatiivinen testitulos toisen palveluntarjoajan toimesta – Validor Oy ei tällä hetkellä tuota koronavirustestejä.

Jos haluat todistuksen sairastetusta koronavirusinfektiosta (tulossa pian!), Kanta-arkistosta tulee näkyä sairauden laboratoriotestein varmennettu toteamisaika ja -paikka. Käytämme Kanta-arkistosi tietoja koronatilanteesi varmentamiseen ja todistuksen toimittamiseen. Huomaathan, että koronatietojesi kirjaaminen Kanta-arkistoon saattaa olla viivästynyt. Mikäli Kanta-arkistossa ei näy asianmukaisia tietoja, todistusta ei voida kirjoittaa. Lue lisää toimitusehdoistamme.

Varmista, että olet antanut suostumuksesi potilastietojen tarkasteluun Kanta-arkistossa.


2. Klikkaa

Klikkaamalla “Tilaa” pääset tilaamaan omaa koronatodistustasi. Valitse haluamasi todistus neljästä eri vaihtoehdosta. Otathan esiin matkustusasiakirjasi numeron (esim. passinumero), mikäli se tarvitaan myös todistukseen.


3. Täytä

Sivustomme siirtää sinut lomakkeelle, joka tarjoaa päivystävälle lääkärillemme tarpeelliset tiedot koronatodistuksesi kirjoitusta varten. Täytä lomake niin täydellisesti kuin pystyt. Terveys- tai henkilötietojasi ei tallenneta palvelimille, joten niitä eivät lääkärin lisäksi pysty ulkopuoliset näkemään.


4. Odota

Saat salattuna sähköpostina QR-koodin sisältävän todistuksen PDF-dokumenttina heti, kun päivystävä lääkärimme on käsitellyt tilauksesi. Postitamme ykkösluokan kirjeen sinulle todistuksen allekirjoituspäivänä ja saat paperisen todistuksen postitse kotiin n. 2-5 arkipäivän toimitusajalla. Myös paperisessa todistuksessa on tietoturvallinen QR-koodimme.


5. Maksa

Todistuksen mukana saat myös laskun. Maksa lasku. Olemme luomassa mahdollisuutta maksaa koronatodistus suoraan koronatodistus.fi-sivustolla.